domingo, 6 de enero de 2013

Què és el prezi?

El prezi és un programa per fer presentacions, similar al power point, per treballar a la web 2.0 en el qual podem crear treballs en un sol espai. El prezi és un programa onli-ne on diferents usuaris poden treballar, una presentació, en un mateix espai, a la vegada. Aquest programa és en 3D, permet inserir efectes com el zoom, animacions en 3D, imatges, vídeos...etc. 

Prezi és un programa gratuït pensat per fer presentacions creatives. A més a més, és una manera ràpida, senzilla i dinàmica per treballar. 

La diferència que hi ha entre el microsoff power point i el prezi són unes quantes. En primer lloc, el power point està pensat per tenir més format de lletra, en canvi, en el prezi és tot més visual i no hi apareixerà tanta lletra i tantes explicacions, si no que hi hauràn més imatges i tot estarà més esquematitzat, més resumit. Una altre diferència entre aquests és que al prezzi poden treballar diferents usuaris a la vegada en un sol i mateix espai, en canvi al power point això no passa, i no treballes en un mateix espai si no què són diverses finestretes les quals s'anomenen diapositives. 
En segon lloc, al prezi es poden insertar vídeos, cosa que en el power point només pots afegit el link del vídeo. Finalment, treballar amb el prezi la presentació final és mes atractiva i molt més creativa que no pas en el power point.

Per acabar aquí us deixo una presentació del prezi explicant, breument i clarament, què és un prezi; 



No hay comentarios:

Publicar un comentario