sábado, 10 de noviembre de 2012



Què són els canals RSS? 
                   aytoleon.es
                     256 × 256 -

Es tracta d'un  senzill mecanisme tecnològic, basat en XML, que facilita estar al dia de les novetats que es publiquen als vostres llocs web preferits, sense necessitat de visitar-los periòdicament. Un cop us subscriviu a un canal RSS, rebreu periòdicament notícies de les actualitzacions de la corresponent pàgina web. 

- Què necessitem per a llegir un canal RSS? 
  Per llegir els canals RSS cal un programa lector. A internet trobareu una àmplia gamma de programari per llegir RSS. Un d'aquests programaris és el google reader. 

- Com es fa la subscripció a un canal RSS?
  Per subscriure's a un canal RSS, arossegueu amb el ratolí la icona etiquetada amb ''RSS'' o ''XML''  al vostre lector. Completeu la informació que us demani ( dependrà del lector utilitzat)  i se us afegirà a la llista de canals. A partir d'aquest moment, cada cop que es publiqui una aportació, rebreu la notícia al vostre lector. 

A continuació, per si no us ha quedat clar, us  deixaré penjat un vídeo on explica detalladament el canal RSS i el seu funcionament: 



Penjat per  el 06/08/2007
Vídeo divulgativo que explica què es la sindicación de contenidos. Doblaje al castellano del vídeo "RSS in plain english".
http://orangoodling.blogspot.com
http://dfwikilabs.org
Musica por Sargon ttp://sargonmetal.com

Categoria:

Llicència:

Llicència estàndard de YouTube

No hay comentarios:

Publicar un comentario